Klubmodul henter siden
(401 ) 401 TeamGym Micro/aspirant
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Mikro/talent henvender sig til dig, som gerne vil lidt mere med gymnastikken, træne 2 gange om ugen og som minimum kan lave et araberspring og et opspring i trampolinen. Igennem sæsonen vil der være stor fokus på indlæring af rytmiske bevægelser til en konkurrenceserie og masser af vigtig grundtræning, som udvikler dine gymnastiske evner.
TeamGym er samtidig et sted, hvor kammeratskab, socialt samvær og målrettet træning vægtes højt. Derfor vil der igennem sæsonen, udover den daglige træning, blive planlagt weekendtræninger, sociale arrangementer m.m. sammen med de andre TeamGym-hold. Der skal derfor forventes ekstraudgifter, som bliver oplyst ved sæsonstart.

Såfremt der bliver mulighed for deltagelse i konkurrencer, så vil der blive opkrævet et ekstra holdgebyr samt for licens.

Planerne for holdet er, at deltage i Aspirant Øst stævnet i april. Den endelige udtagelse til konkurrence vil ligge omkring efterårsferien. Det er ikke sikkert at alle tilbydes konkurrence første sæson, men trænerne vil sørge for at alle gymnaster lærer grundlæggende bevægelsesformer, udvikler motorikken og korrekte springteknikker for senere at kunne gøre sig gældende indenfor konkurrencegymnastik.
Læs mere
Micro/aspirant, mix årgang 2012-2009 (7-10 år)
Startdato
03.09.2018
Slutdato
31.05.2019
Tid/Sted
Mandag 16:30-18:30 Søndervanghallen Glostrup, Gymnastik SH Torsdag 16:30-18:30 Søndervanghallen Glostrup, Gymnastik SH
Pris
2250,00 kr.

Evt. kommentar til tilmelding