Klubmodul henter siden
(403 ) 403 TeamGym Juniorpiger
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
TeamGym juniorpiger er for dig, der brænder for gymnastikken og som ønsker at blive endnu dygtigere. Vi vil arbejde målrettet på at højne gymnasternes færdigheder igennem fysisk varieret grundtræning. Vi forventer at der arbejdes med en høj træningsmoral, når gymnasten er i hallen.

På springsiden arbejder vi med at optimere niveauet, og der lægges især vægt på tekniktræning af basiselementerne indenfor trampolin og bane. På rytmesiden vil der blive lagt stor fokus på at fremme ensartetheden og bevægelseskvaliteten i øvelserne og derfor har vi holdt fast i en ekstra træningsdag som udelukkende består af rytmetræning. På juniorpigerne vægtes kammeratskab, socialt samvær og målrettet træning højt. Derfor vil der igennem sæsonen, udover den daglige træning, blive planlagt weekendtræninger, sociale arrangementer m.m. sammen med de andre TeamGym hold. Der skal derfor forventes ekstraudgifter fx til weekendtræninger og konkurrencedragt. Dette vil blive oplyst ved sæsonstart.

Det er ikke sikkert at alle tilbydes konkurrence første sæson, men instruktørerne vil sørge for at alle gymnaster lærer grundlæggende bevægelsesformer, udvikler motorikken og korrekte springtekniker for senere at kunne gøre sig gældende indenfor konkurrencegymnastik.
Læs mere
Juniorpiger årgang 2005-2002 (14-17 år)
Startdato
03.09.2018
Slutdato
31.05.2019
Tid/Sted
Mandag 18:00-20:30 Søndervanghallen Glostrup, Gymnastik SH Tirsdag 19:30-21:00 Skovvangskolen, TeamGym, serietræning Torsdag 18:00-20:30 Søndervanghallen Glostrup, Gymnastik SH
Pris
4680,00 kr.

Evt. kommentar til tilmelding