(205) 205 Sjipning begynder og øvet
Elsker du at sjippe i skolegården eller hjemme i haven? Så er dette hold måske noget for dig. Holdet er for alle sjippeglade piger og drenge fra 6 år og opefter og henvender sig til dig der gerne vil lære at sjippe samt til dig som allerede kan en masse seje tricks i sjippetovene men som rigtig gerne vil lære en masse nye super seje tricks.

Der vil i løbet af sæsonen være fokus på, at lære de grundlæggende tricks indenfor Rope Skipping og så skal vi prøve at sætte tricks sammen så vi kan lave flere tricks i træk. Derudover skal vi prøve kræfter med double dutch, 2 i 1 tov, long ropes, hjul, firkant etc. Der vil være fokus på at alle bliver udfordret uanset niveau og alder.

Vi deltager ved foreningens egen forårsopvisning og der vil i løbet af sæsonen være mulighed for, at deltage i en sjippecamp til foråret. Det bliver super sjovt og vi glæder os til at se dig. Husk drikkedunk og sportssko. Sjippetov kan købes til træningen. Maks. 25 sjippere
Sjipning begynder og øvede 6-8 og 9+ år
05.09.2018