IF32 Rope Skipping Team er på vej til EM i Portugal 26-28/7. Sjippetovene er tunede og foran et talstærkt publikum viste de dygtige sjippere inden afrejse, hvad de har knoklet med siden udtagelsen – vi ønsker dem held og lykke i Portugal.
Læs mere her
Livestream m.m. HER
IF32 Rope Skipping Team på Facebook
Billeder fra opvisning før afrejse på Facebook
 

IF32 Rope Skipping Team i forårets konkurrencer:
Vores dygtige sjippere tog lørdag d. 20. maj til Höllviken i Sverige, hvor de Dansk-Svenske mesterskaber fandt sted.
Læs lidt mere HER

Ved Danmarksmesterskaberne 2017 leverede alle 3 hold fra IF32 Glostrup superflotte præstationer og alle hold fik forbedret deres resultater markant siden SM i februar.
Team Græshopperne bestående af Emilie, Esther, Karla, Lærke og Mynte lagde stærkt ud med at sætte ny rekord i single rope speed disciplinen, hvor de fik hele 301 på højre fod på 2 min. Efterfulgt af en rigtig flot single rope team freestyle og 2 double dutch freestyle serier med kun 1 fejl i hver fik pigerne en velfortjent sølvmedalje i Danmarks bedste række for de 12-14 årige samt et hav af disciplinmedaljer.
Team Lopperne bestående af Amalie A, Amalie N, Emma, Monique og Simone leverede flotte præstationer i deres single rope freestyle discipliner og sidst men ikke mindst beviste de, at de sidste par ugers intense træning bar frugt da de leverede deres double dutch team freestyle fejlfrit! Det gav dem en superflot 9. plads i Danmarks bedste række i 15+ kategorien.
Team PowerPuff bestående af Elena, Maja, Mathilde, Natacha og Tatiana kom godt fra start med hele 412 hop på højre fod i double dutch speed og med nogen solide præstationer i deres freestyle serier fik de en velfortjent og meget flot 6. plads i Danmarks bedste række for piger 15+
Resultater 

Lørdag d. 8 april fik vi æren af at være værter ved dette års Danmarksmesterskab i Rope Skipping for hold i begynderrækkerne og hele tre hold fra IF32 Glostrup var i konkurrence.
Det blev en spændende dag på hjemmebane i en tætpakket Glostrup Hallen med højt humør i Glostrup lejren, hvor alle tre hold leverede superflotte præstationer.
Ida, Jasmina og Mathilde (U11) leverede en rigtig flot obligatorisk serie i Double Dutch-buerne samt en meget flot enkelttovsserie med ganske få fejl, hvilket sikrede dem en utrolig flot bronzemedalje.
Ditte, Helena og Rebecca (rækken for de 12-14 årige) kom rigtig godt fra start i begge speed-discipliner og med en superflot, fejlfri enkeltovsserie fik de en meget flot og velfortjent 5. plads i et stærkt felt med hele 18 hold.
Clara, Mathilde G og Mathilde T (15+ ) leverede en solid og sikker præstation i Double Dutch speed samt en rigtig flot freestyle-serie i Double Dutch, hvilket sikrede dem en superflot 4. plads i et meget stærkt felt.
Stort tillykke med de flotte resultater! Og tak til alle for en rigtig dejlig dag.
RESULTATER 
PROGRAM FOR DM I ROPE SKIPPING D. 8. APRIL

 
Følg indsatserne her: Resultater - GymDanmark 

Se status, detaljer og direkte rapporteringer med IF32 Rope Skipping Team på Facebook
 
Seneste nyt:
SM 4.-5. februar:
International række:
12-14 år: Emilie, Esther, Karla, Lærke og Mynte: Guldmedaljer i samtlige 6 discipliner, det betyder også titlen som Sjællandsmestre 2017
15+:
- Amalie A, Amalie N, Emma, Monique og Simone: 5. plads
- Elena, Maja, Mathilde, Natacha og Tatiana: Bronzemedalje
Begynderrækkerne:
U11: Ida, Jasmina og Mathilde A: bronzemedalje
12-14 årige: Ditte, Helena og Rebecca 6. plads
15+: Clara, Mathilde G og Mathilde T: Sølvmedalje (inkl. ny personlig rekord i DD Speed)
 
JM 21. januar
Begynderrækken:
Under 11 år: Jasmina, Ida og Mathilde A: Sølvmedalje (i deres første konkurrence)
12-14 år: Helena, Ditte og Rebecca (endnu et nyt hold): 7. plads
15+: Mathilde T, Mathilde G og Clara: Guldmedalje
International række:
12-14 år: Karla, Lærke, Esther, Emilie og Mynte (Nysammensat hold): Bronzemedalje
15+:
Amalie A, Amalie N, Simone, Monique og Emma: 8. plads (deres første konkurrence i denne række)
Mathilde P, Maja, Elena, Natacha og Tatiana: 6. plads
Stort til lykke med de flotte resultater til jer alle sammen
 
 

Seneste nyheder

Sponsorer