Klubmodul henter siden
(404 ) 404 TeamGym drenge
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

TeamGym drenge er for dig, der brænder for gymnastikken og som ønsker at blive endnu dygtigere. Vi vil arbejde målrettet på at højne gymnasternes færdigheder igennem fysisk varieret grundtræning. Vi forventer at der arbejdes med en høj træningsmoral, når gymnasten er i hallen.

På springsiden arbejder vi med at optimere niveauet, og der lægges især vægt på tekniktræning af basiselementerne indenfor trampet og bane. På rytmesiden vil der blive lagt stor fokus på at fremme ensartetheden og bevægelseskvaliteten i øvelserne og derfor har vi holdt fast i en ekstra træningsdag som udelukkende består af rytmetræning.

På TeamGym drenge vægtes kammeratskab, socialt samvær og målrettet træning højt. Derfor vil der igennem sæsonen, udover den daglige træning, blive planlagt weekendtræninger, sociale arrangementer m.m. sammen med de andre TeamGym-hold. Der skal derfor forventes ekstraudgifter, som bliver oplyst ved sæsonstart. Det er ikke sikkert at alle tilbydes konkurrence første sæson, men instruktørerne vil sørge for at alle gymnaster lærer grundlæggende bevægelsesformer, udvikler motorikken og korrekte springteknikker for senere at kunne gøre sig gældende indenfor konkurrencegymnastik.

Læs mere
Drenge (mini/junior) årgang 2008-2002 (11-17 år)
Startdato
03.09.2018
Slutdato
31.05.2019
Tid/Sted
Mandag 18:00-20:30 Søndervanghallen Glostrup, Gymnastik SH Tirsdag 17:00-18:00 Skovvangskolen, TeamGym, serietræning Torsdag 18:00-20:30 Søndervanghallen Glostrup, Gymnastik SH
Pris
4320,00 kr.

Evt. kommentar til tilmelding