Træner
Amalie Grønbæk Andersen
Caroline Brandt Vestergaard
mail
Jeg er vokset op med spring/rytme gymnastik som en del af min hverdag og har siden jeg var helt lille følt mig hjemme i gymnastiksalen og gør det stadig!
Jeg har gået på lokale klubhold samt deltaget på Roskilde Junior Rep-hold og DGI Storkøbenhavns ynglingehold og har tidligere deltaget i Efterskole DM i rytme.
Siden 2010 har jeg undervist på forskellige spring/rytme-hold samt på konkurrencehold (TeamGym) siden 2014.
Jeg har gennem hele sæsonen fokus på fællesskab, sjov og udvikling af både holdet og den enkelte gymnast.
Cecilie I. Nielsen
Jeg har praktiseret Asthanga, Hatha og Yin yoga siden 2003 og er uddannet yogalærer fra Prana Yoga. Før yogaen blev en fast del af mit liv, dyrkede jeg både klassisk ballet, moderne dans og rytmisk gymnastik. Selv om jeg holder af at bevæge mig til musik, foretrækker jeg at praktisere og undervise yoga uden.
Sæsonen 2019-2020 er min første som underviser i IF32 Gymnastik. Til daglig er jeg arkitekt i en kommune.

I sæsonen 2019-2020 skal jeg have disse hold:
Hatha Flow Yoga (Hold nr. 701)
Yin Flow Yoga (Hold nr. 704)

Skriv til mig her
Cecilie Kondrup Karlsson
mail

 Jeg har været ansat i IF32 gymnastik forening siden 2005, hvor jeg startede som hjælpeinstruktør for børnespringhold. Igennem min tid i klubben har jeg haft forskellige springhold - både drenge og piger. I år har jeg taget springet videre og er blevet en del af trænerteamet, som skal udgøre de nye TeamGym hold. Jeg har selv en længere fortid som spring/rytme gymnast i foreningen og i TGF, hvor jeg selv har dyrket konkurrence gymnastik.

Emil Lynge Bentved
mail
 
Efter selv at have været aktiv gymnast siden jeg var 1½ år gammelt, valgte jeg før 2013-14-sæsonen at bytte pladsen som gymnast ud med en plads på sidelinjen. Først som hjælpetræner for både spilopperne og de mindste rytme/spring hold. Som årene er gået har jeg fået mere og mere ansvar. Nu er jeg en ledende del af nogle fede trænerteams fordelt på mine forskellige hold. Jeg var også med til at arrangere og afvikle GymCamp sæson 2018-2019.
Kevin Seneca Uldahl Persson
mail

Jeg har været en del af foreningen siden jeg var 6 år gammel hvor jeg startede til springgymnastik. Da jeg selv stoppede som gymnast blev jeg hjælpetræner og har de sidste 4 år været træner på forskellige springhold for både piger og drenge i forskellige aldre. I år har jeg taget springet videre, hvor jeg har uddannet mig til træner og er blevet en del af trænerteamet, der skal udgøre de nye TeamGym hold,

Kimmie Lyppert
mail
Jeg startede selv som springgymnast da jeg var 8 år gammel og har gået på forskellige springhold indtil jeg blev 16 år. Derefter startede jeg som hjælper på springhold i TIK og tog i sommer instruktørkursus 1. Jeg kom til IF32 Gymnastikforening sidste sæson, hvor jeg underviste spring/rytme hold for de lidt ældre børn. Det er jeg fortsat med i år samtidig med, at jeg har valgt at prøve nye kræfter med de lidt yngre spring/rytme hold.
 
 
Lotte Møller
Jeg har været en del af IF32 Gymnastikforening siden 1963, hvor jeg var 3 år gammel. I 1972 blev jeg hjælpetræner og 3 år senere tog jeg springet videre og blev uddannet træner. Jeg har undervist i alt – rytme, spring, børn, unge og voksne. Siden 90’erne har jeg primært haft familieholdene i foreningen.
 
I sæsonen 2019-2020 skal jeg have disse hold:
Familiegymnastik 1-4 år (hold 204+205)
 
Lukas Østergaard
mail

Jeg har undervist i springgymnastik siden jeg var 13 år. Jeg har tidligere undervist opvisningshold og parkourhold, og underviser nu i teamgym på konkurrenceholdene. Jeg startede med at dyrke break-dance og hiphop, inden jeg gik over til springgymnastikken. Jeg gik til gymnastik i 3 år indtil jeg startede på gymnastikefterskole i Sorø. De sidste 2 år har jeg arbejdet i en trampolinpark og har derfra også fået en masse erfaring med kreative bevægelsesformer som wallrunning og parkour/freerunning.

Mads Dahlberg Eliasen
mail
 
Jeg startede til gymnastik i IF32 i 2006, da jeg gerne ville blive god til springgymnastik. Igennem årene har jeg gået på flere forskellige af foreningens hold, hvor jeg blandt andet har været med ude og opvise forskellige steder. Jeg var med på holdet da TeamGym Drenge blev oprettet sidste sæson og i år har jeg taget skridtet videre og er blevet hjælpetræner for nogle af foreningens springhold.
Maja Richter Krogsgaard Andersen
Mathilde Hjort Petersen
Jeg har selv sjippet i IF32 Gymnastik i 9 år, hvor jeg er rykket fra begynderholdet til konkurrenceholdet. Jeg har bla. deltaget i EM og VM.
Tidligere har jeg været hjælpetræner på sjippehold for begynder og øvede. Derudover har jeg også været en del af trænerteamet for det yngste konkurencehold. 

I sæsonen 2019-2020 skal jeg have disse hold:
Sjipning 1 (Hold nr. 201)
Sjipning 2 (Hold nr. 202)

Skriv til mig her 
Nanna Reidun Christiansen
mail
 
Min tilknytning til IF32 Glostrup begyndte da jeg var 6 år gammel, hvor jeg startede til sjipning. Jeg gik på konkurrenceholdet hele min barndom, og i 2002 begyndte jeg min karriere som træner i foreningen.
Det er igennem årene blevet til mange uforglemmelige oplevelser med sjippetovet både i ind- og udland og i dag er jeg cheftræner for IF32 Rope Skipping Team (konkurrencesjip) samt tovholder for hele foreningens sjippeafdeling.
Sine Nordbo
Mit navn er Sine Nordbo, jeg er 46 år gammel. Jeg har danset siden jeg var en helt lille pige og undervist
i minimum 30 år.
I sæsonen 2019-2020 skal jeg have et hold med Ballroom Fitness, og det glæder jeg mig meget til. Det er min første sæson i IF32 Glostrup.
 
Sofie Celinder Gissel
mail
 
Jeg har dyrket springgymnastik siden jeg var 5 år gammel i henholdsvis TIK og AIF indtil jeg som 16 årig rykkede til IF32 Glostrup, hvor jeg gik til springgymnastik en sæson. Derefter tog jeg springet videre på træneruddannelsen og underviser nu børn i springgymnastik.
Søren Engmark
mail

Startede med gymnastik i 1991 og har sideløbende med at jeg selv sprang haft både mini hold og junior konkurrence hold. Jeg har siden 2010 haft et drengehold i Ishøj, hvor jeg bor, og har de sidste par år også haft juniorholdet. Begge sammen med Caroline Vestergaard. Begge mine piger (årgang 2003 & 2007) springer selv, så meget af hverdagen går med gymnastik. Både i hallen og derhjemme. 

Ungdomstræner
Alexander Iven Busk
Helena Skaarup
Lærke Lützhøft
 
Jeg er en pige, der er rigtig glad for at gå til gymnastik og det har været en stor del af mit liv siden jeg var 4 år. Jeg  har gået på mange forskellige springhold, bl.a. konkurrencegymnastik, rytmegymnastik og springgymnastik.
Jeg kom til IF32 gymnastikforening i 2018, hvor jeg gik til spring/rytme gymnastik, hvor jeg forsætter. Jeg begyndte at undervise som hjælpetræner i  sæson 2018 for spring/rytme mix 5-6 årige børn.

I sæson 2019 er jeg ungdomstræner, og forsætter med spring/rytme mix 5-6 år. 
Tatiana Brandli
Hjælpetræner
Afkrydser
Dina Petersen
Jeg er gymnast i IF32 igennem mange år og er selv rigtig glad for motion og bevægelse. De sidste par år har jeg været tovholder for fredagsholdet.