Nyheder og info Velkommen til IF32 Glostrup Gymnastikforening
Glædelig jul samt et godt nytår

GymCamp 2018

Trænerne og bestyrelsen siger mange tak for en skøn weekend med gymnastik og hygge.

Se flere billeder på Facebook
Vi arbejder på at samle billederne i en mappe i vores galleri

DGI Inspiration 2018
IF32 Glostrup Gymnastik sendte 11 deltagere til Herning d. 6.-7. oktober

Otte trænere og tre bestyrelsesmedlemmer tilbragte en weekend i Herning for at hente ny inspiration til den daglige træning og foreningens drift.
Vi mødtes en meget tidlig lørdag morgen foran Glostrup Hallen og i to proppede biler gik turen mod Messecenter Herning, hvor DGI havde disket op med en masse inspiration gennem hele weekenden. Der var praktiske moduler, hvor man kunne få sved på panden og gode ideer til gymnastiksalene og teori med tips og tricks til drift af foreningen, kombineret erfaringsudveksling med andre foreninger.
Vi fik alle 11 en masse gode ideer med hjem og blev også bekræftet i at vi gør rigtig mange ting rigtigt.
En god weekend med masser af input og socialt samvær og hygge.
Galleri følger.