Velkommen til IF32 Glostrup Gymnastikforening

Nyheder og info

IF32 Juletræsfest 2019

IF32 GymCamp 2019 startede lørdag ved middagstid med opvarmning og en masse gymnastik med både spring, sjip og leg. Hen på eftermiddagen gik turen så på små og store ben til Glostrup Bowlingcenter, hvor alle 105 deltagere bowlede og spiste.
Derefter blev de yngste, i alderen 5-7 år, hentet – trætte og med meget røde kinder. For de ældre (fra 8 år og opefter) gik turen med trænerne tilbage til Glostrup Skole, Søndervang, hvor der blev pustet luftmadrasser op og hygget med kage og film, inden der blev sagt godnat til alle og på gensyn søndag.
Efter morgenmad var der morgenyoga så kom der igen gang i gymnastikken, inden der blev sagt farvel og på gensyn til nogle trætte, men glade gymnastikbørn.

IF32 Glostrup Gymnastikforening har nydt igen i år at lægge hus til et eftertragtet arrangement med begejstrede gymnastikbørn, aktiviteter og fællesskab på tværs, og masser af gymnastik og hygge.

Der skal lyde en stor tak til alle deltagere, trænere, arrangører og de frivillige, der gav en hånd med, enten i hallen, på gåturene og/eller med de mange flotte kager. Også en tak til Glostrup Bowling Center for fint værtsskab for så mange mennesker, samt tak for "morgenmadssponsorat" til Bageriet Diget.
Det har været en skøn gymnastikweekend.