Velkommen til IF32 Glostrup Gymnastikforening

– Opdateret 25. oktober –

Søndag d. 25. oktober havde bestyrelsen den årlige bestyrelsesdag med plads til fordybning.
Dagsordenen indeholdt bl.a. udvikling af visioner, tiltrækning af nye bestyrelsesmedlemmer og mange andre gode ting, der ikke er tid til på ordinære bestyrelsesmøder.
Men dagen kom i stedet til at handle om nødvendige tiltag i forhold til de nye Coronarestriktioner, der træder i kraft hhv. 26. og 29. oktober.

Alle medlemmer og trænere modtager en mail vedr. brug af mundbind.

Derudover bliver især voksenholdene hårdt ramt af de nye restriktioner, men heldigvis er det lykkedes bestyrelsen i samarbejde med de berørte trænere at finde løsninger, der gør, at alle hold stadig kører, men med nødvendige ændringer.
Medlemmerne på de berørte hold vil derfor modtage en mail om de ændrede vilkår for træningstid og -tidspunkter for deres hold.

Bestyrelsen takker trænerne for at udvise fleksibilitet og håber alle medlemmer vil hjælpe med at bakke op om de nødvendige ændringer og desuden udvise samfundssind ved at overholde de regler og retningslinjer, som sundhedsmyndighederne har udstukket.

– Lad os holde gang i gymnastikken sammen –

GymCamp 2020 er desværre aflyst