Nyheder og info Velkommen til IF32 Glostrup Gymnastikforening
Gym Camp 2018
- En fed træningsweekend med sjov og ballade
Sæt kryds i kalenderen 10.-11. november
Invitation er uddelt på holdene i målgruppen.
Se mere under "Event"

Medaljer til IF32 Rope Skipping Team
Den 6. oktober var IF32 Rope Skipping Team til DM Master i Fredericia - en konkurrence for Mini-, Junior- & Senior-sjippere.
Der blev konkurreret i Overall (Mini, Junior og Senior), 30 sek. Speed Single Rope, 3 min. Speed Single Rope, Single Rope, Single Freestyle (60-75 sek.)
Det blev en meget spændende dag, og vi kan nu kalde os danmarksmester i rækken under 11 år, hvor vi stillede med 5 deltagere:
Mathilde J og Lea gjorde debut og fik henholdsvis en 14. plads og en 8. plads. Mathilde A fik en fin 7. plads, Ida fik en overall bronzemedalje samt to disciplinmedaljer og Iria løb med den eftertragtede guldmedalje og titlen som danmarksmester 2018.
I rækken for de 12-14 årige fik Mathilde L en fin 31. plads, Mynte fik en flot 18. plads og Karla fik en overall 4. plads samt to disciplinmedaljer, samt opnåede krav til kvalifikation til EM 2019.
I seniorrækken 15+ sjippede Natacha sig til en meget flot 9. plads i Danmarks bedste række med hele 60 deltagere.
Stort tillykke med de flotte resultater til alle deltagere.

DGI Inspiration 2018
IF32 Glostrup Gymnastik sendte 11 deltagere til Herning d. 6.-7. oktober

Otte trænere og tre bestyrelsesmedlemmer tilbragte en weekend i Herning for at hente ny inspiration til den daglige træning og foreningens drift.
Vi mødtes en meget tidlig lørdag morgen foran Glostrup Hallen og i to proppede biler gik turen mod Messecenter Herning, hvor DGI havde disket op med en masse inspiration gennem hele weekenden. Der var praktiske moduler, hvor man kunne få sved på panden og gode ideer til gymnastiksalene og teori med tips og tricks til drift af foreningen, kombineret erfaringsudveksling med andre foreninger.
Vi fik alle 11 en masse gode ideer med hjem og blev også bekræftet i at vi gør rigtig mange ting rigtigt.
En god weekend med masser af input og socialt samvær og hygge.
Galleri følger.
Skriv tekst her
Pausegymnastikken, blev sendt på P3 hver formiddag i 1970erne.

Nu kan vi glæde os over, at DR3, siden 2016 har sendt Morgengymnastikken, hvor mange forskellige øvelser og typer træning, med lige så mange forskellige værter sendes.