Velkommen til IF32 Glostrup Gymnastikforening

– Januar 2020 –

Kære gymnaster, forældre og trænere i IF32 Glostrup Gymnastikforening

Myndighederne har på pressemødet den 13. januar endnu engang besluttet at forlænge de nuværende coronarestriktioner, som bl.a. er gældende for indendørs idræt, herunder gymnastik og fitness, foreløbigt frem til 7. februar 2021.
Det betyder desværre også, at nedlukningen af alle vores indendørs træningsaktiviteter i foreningen forlænges – ligeledes frem til 7. februar.
Vi ved naturligvis ikke i skrivende stund, om al træning kan genstartes efter 7. februar og hvordan, men vi følger situationen tæt og vil skrive til jer igen, når vi ved nærmere omkring genstart for de enkelte hold.
Bestyrelsen er, som vi også har oplyst tidligere, opmærksomme på, at I ikke modtager al den træning I har betalt for, og vi vil se ind i en kompensation op mod sæsonafslutningen, når vi kender det fulde omfang af træningsændringer og annulleringer.
Vi arbejder fortsat på at få så meget ud af sæsonen som muligt, og derfor ser vi ind i muligheden for at forlænge sæsonen frem til primo juni måned, selvfølgelig hvis bl.a. en lempelse af coronarestriktionerne giver mulighed for det. Om sæsonen så afsluttes med en form for forårsopvisning eller en afslutning på det enkelte hold, det må tiden vise.
Venlig hilsen bestyrelsen

– Lad os holde gang i gymnastikken sammen –