Nyheder og info Velkommen til IF32 Glostrup Gymnastikforening
Kom til årets fedeste  gymnastikweekend i IF32:

GymCamp 2019

9.-10. november

if32 glostrup gymnastiks rope skipping team deltog i starten af oktober i en spændende dag ved de individuelle danmarksmesterskaber. der blev sat mange personlige rekorder og vist flotte serier. og så hentede vi disse medaljer i minirækken (under 11 år):

• guld: mathilde j, freestyle
  • guld: jasmina, 30 sekunders speed
  • guld: jasmina, 3 minutters speed
  • guld: jasmina, overall (danmarksmester 2019)
  • sølv: jasmina, freestyle
  • sølv: liva, 30 sekunders speed
  • sølv: mathilde j, overall

Årets førstehjælpskursus
IF32 Glostrup Gymnastik sætter selvfølgelig fokus på sikkerhed for vores gymnaster og trænere.
Hvert år sikrer vi, at vores trænere er opdateret med førstehjælpskurser.
Ved sæsonstart i år holdt vi således igen kursus v. Røde Kors via GymDanmark.
Med støtte fra TrygFonden tilbyder GymDanmark førstehjælpskurser til alle medlemsforeninger, der ønsker at lære livreddende førstehjælp og få styr på de mest almindelige skader med særligt fokus på nakke- og rygskader.
På det 6 timers førstehjælpskursus lærte vores trænere først og fremmest genoplivningsteknikker i form af hjerte-lunge-redning og brug af hjertestarter (4 timer).
Desuden blev de undervist i håndtering af de hyppigst forekomne skader på bevægeapparatet (arme, ben, ansigt, ryg og nakke), der kan opstå ved gymnastik (2 timer). I vores trænerhåndbøger informerer vi om placering af hjertestartere.

FIND HJERTESTARTERE HER:
Vestervangskolen:
Udvendigt på hovedbygningen, til højre for hovedindgang.
Søndervangskolen:
Ved drengeomklædning i Søndervangshallen
I skolegård til venstre for hovedindgang
Glostrup Hallen: I forhallen