Klubmodul henter siden
TeamGym Minidrenge | 404
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
TeamGym Minidrenge, årgang 2010-2008

TeamGym minidrenge er for dig, der brænder for gymnastikken og som ønsker at blive endnu dygtigere. Vi vil arbejde målrettet på at højne gymnasternes færdigheder igennem fysisk varieret grundtræning. Vi forventer, at der arbejdes med en høj træningsmoral, når gymnasten er i hallen.
På springsiden arbejder vi med at optimere niveauet, og der lægges især vægt på tekniktræning af basiselementerne indenfor trampolin og bane. På rytmesiden vil der blive lagt stor fokus på at fremme ensartetheden og bevægelseskvaliteten i øvelserne og derfor har vi holdt fast i en ekstra træningsdag, som udelukkende består af rytmetræning.
På minidrengene vægtes kammeratskab, socialt samvær og målrettet træning højt. Derfor vil der igennem sæsonen, udover den daglige træning, blive planlagt weekendtræninger, sociale arrangementer m.m. sammen med de andre TeamGym-hold. Der skal derfor forventes ekstraudgifter fx til weekendtræninger og konkurrencedragt. Dette vil blive oplyst ved sæsonstart.
Det er ikke sikkert, at alle tilbydes konkurrence, men trænerne vil sørge for, at alle gymnaster lærer grundlæggende bevægelsesformer, udvikler motorikken og korrekte springteknikker for senere at kunne gøre sig gældende indenfor konkurrencegymnastik.


Email: glostrupteamgym@hotmail.com
Læs mere
Minidrenge Årgang 2010-2008
Startdato
31.08.2020
Slutdato
06.06.2021
Tid/Sted
Mandag 18:00-19:30 Søndervanghallen Glostrup, Gymnastik SH Tirsdag 16:45-18:00 Skovvangskolen, TeamGym, serietræning Torsdag 18:00-20:15 Søndervanghallen Glostrup, Gymnastik SH
Pris
1873,00 kr.
50,00% rabat fratrukket.