Træner
Bettina Vincent
Caroline Brandt Vestergaard
mail
Jeg er vokset op med spring/rytme gymnastik som en del af min hverdag og har siden jeg var helt lille følt mig hjemme i gymnastiksalen og gør det stadig!
Jeg har gået på lokale klubhold samt deltaget på Roskilde Junior Rep-hold og DGI Storkøbenhavns ynglingehold og har tidligere deltaget i Efterskole DM i rytme.
Siden 2010 har jeg undervist på forskellige spring/rytme-hold samt på konkurrencehold (TeamGym) siden 2014.
Jeg har gennem hele sæsonen fokus på fællesskab, sjov og udvikling af både holdet og den enkelte gymnast.
Cecilie Karlsson
mail

Jeg har været ansat i IF32 gymnastik forening siden 2005, hvor jeg startede som hjælpeinstruktør for børnespringhold. Igennem min tid i klubben har jeg haft forskellige springhold - både drenge og piger. I år har jeg taget springet videre og er blevet en del af trænerteamet, som skal udgøre de nye TeamGym hold. Jeg har selv en længere fortid som spring/rytme gymnast i foreningen og i TGF, hvor jeg selv har dyrket konkurrence gymnastik.

Emil Bentved
mail

Efter selv at have været aktiv gymnast siden jeg var 1½ år gammelt, valgte jeg før 2013-14-sæsonen at bytte pladsen som gymnast ud med en plads på sidelinjen. Først som hjælpetræner for både spilopperne og de mindste rytme/spring hold. Som årene er gået har jeg fået mere og mere ansvar. Nu er jeg en ledende del af nogle fede trænerteams fordelt på mine forskellige hold. Jeg var også med til at arrangere og afvikle GymCamp sæson 2018-2019.
Kevin Persson
mail

Jeg har været en del af foreningen siden jeg var 6 år gammel hvor jeg startede til springgymnastik. Da jeg selv stoppede som gymnast blev jeg hjælpetræner og har de sidste 4 år været træner på forskellige springhold for både piger og drenge i forskellige aldre. I år har jeg taget springet videre, hvor jeg har uddannet mig til træner og er blevet en del af trænerteamet, der skal udgøre de nye TeamGym hold,

Kimmie Lyppert
mail
Jeg startede selv som springgymnast da jeg var 8 år gammel og har gået på forskellige springhold indtil jeg blev 16 år. Derefter startede jeg som hjælper på springhold i TIK og tog i sommer instruktørkursus 1. Jeg kom til IF32 Gymnastikforening sidste sæson, hvor jeg underviste spring/rytme hold for de lidt ældre børn. Det er jeg fortsat med i år samtidig med, at jeg har valgt at prøve nye kræfter med de lidt yngre spring/rytme hold.

Lotte Askler Mørch
Lotte Møller
mail

Jeg har været en del af IF32 Gymnastikforening siden 1963 hvor jeg var 3 år gammel. I 1972 blev jeg hjælpetræner og 3 år senere tog jeg springet videre og blev uddannet træner. Jeg har undervist i alt – rytme, spring, børn, unge og voksne. Siden 90’erne har jeg primært haft familieholdene i foreningen.
Lukas Østergaard
mail

Jeg har dyrket springgymnastik i et par år i Ishøj og har før det både gået til break dance og parkour & free running. Jeg startede som hjælpeinstruktør i Ishøj gymnastikforening og var sidste år på efterskole i Sorø. Hvor jeg også lavede en masse gymnastik og udviklede mig en hel del. Da jeg sluttede på efterskolen startede jeg så her i IF32 og har i efterårsferien været på g1 kurset. Jeg har haft en vildt god start her i IF32 og ser allerede frem til forhåbentlig at undervise her i mange flere sæsoner.

Mads Dahlberg Eliasen
mail

Jeg startede til gymnastik i IF32 i 2006, da jeg gerne ville blive god til springgymnastik. Igennem årene har jeg gået på flere forskellige af foreningens hold, hvor jeg blandt andet har været med ude og opvise forskellige steder. Jeg var med på holdet da TeamGym Drenge blev oprettet sidste sæson og i år har jeg taget skridtet videre og er blevet hjælpetræner for nogle af foreningens springhold.
Mette Arnold
Nanna Reidun Christiansen
mail

Min tilknytning til IF32 Glostrup begyndte da jeg var 6 år gammel, hvor jeg startede til sjipning. Jeg gik på konkurrenceholdet hele min barndom, og i 2002 begyndte jeg min karriere som træner i foreningen.
Det er igennem årene blevet til mange uforglemmelige oplevelser med sjippetovet både i ind- og udland og i dag er jeg cheftræner for IF32 Rope Skipping Team (konkurrencesjip) samt tovholder for hele foreningens sjippeafdeling.
Signe Fink Krügermejer
Sofie Celinder Gissel
mail

Jeg har dyrket springgymnastik siden jeg var 5 år gammel i henholdsvis TIK og AIF indtil jeg som 16 årig rykkede til IF32 Glostrup, hvor jeg gik til springgymnastik en sæson. Derefter tog jeg springet videre på træneruddannelsen og underviser nu børn i springgymnastik.
Søren Engmark
mail

Startede med gymnastik i 1991 og har sideløbende med at jeg selv sprang haft både mini hold og junior konkurrence hold. Jeg har siden 2010 haft et drengehold i Ishøj, hvor jeg bor, og har de sidste par år også haft juniorholdet. Begge sammen med Caroline Vestergaard. Begge mine piger (årgang 2003 & 2007) springer selv, så meget af hverdagen går med gymnastik. Både i hallen og derhjemme.

Ungdomstræner
Afkrydser
Dina Petersen
Beskrivelse
Jeg er gymnast i IF32 igennem mange år og er selv rigtig glad for motion og bevægelse. De sidste par år har jeg været tovholder for fredagsholdet.