Træner
Bettina Vincent
Catharina Kruhøffer Viekær
mail

Jeg hedder Catharina og er 24 år gammel. Jeg startede i IF32 Glostrup Gymnastikforening, da jeg var 6 år gammel. Jeg gik til sjipning på begynderholdet, og efter en sæson rykkede jeg op på konkurrenceholdet. Jeg gik på konkurrenceholdet et par år, og holdt derefter en lang pause. I 2013 startede jeg til sjipning igen på opvisningsholdet, da jeg savnede sjipning og syntes det er en fed måde at bevæge sig på. I 2014 sjippede jeg på konkurrenceplan igen, samtidigt med at jeg blev træner for sjipning begynderholdet. I 2015 stoppede jeg selv med at sjippe, og blev i stedet træner for konkurrenceholdet.

Cecilie Kondrup Karlsson
mail

Jeg har været ansat i IF32 gymnastik forening siden 2005, hvor jeg startede som hjælpeinstruktør for børnespringhold. Igennem min tid i klubben har jeg haft forskellige springhold - både drenge og piger. I år har jeg taget springet videre og er blevet en del af trænerteamet, som skal udgøre de nye TeamGym hold. Jeg har selv en længere fortid som spring/rytme gymnast i foreningen og i TGF, hvor jeg selv har dyrket konkurrence gymnastik.

Charlotte Egebjerg
Emil Lynge Bentved
mail

Efter selv at have været aktiv gymnast siden jeg var 1½ år gammelt, valgte jeg før 2013-14-sæsonen at bytte pladsen som gymnast ud med en plads på sidelinjen. Først som hjælpetræner for både spilopperne og de mindste rytme/spring hold. Som årene er gået har jeg fået mere og mere ansvar. Nu er jeg en ledende del af nogle fede trænerteams fordelt på mine forskellige hold. Jeg var også med til at arrangere og afvikle GymCamp sæson 2018-2019.
Helena Skaarup
Julie Herskind Heick
Kevin Seneca Uldahl Persson
mail

Jeg har været en del af foreningen siden jeg var 6 år gammel hvor jeg startede til springgymnastik. Da jeg selv stoppede som gymnast blev jeg hjælpetræner og har de sidste 4 år været træner på forskellige springhold for både piger og drenge i forskellige aldre. I år har jeg taget springet videre, hvor jeg har uddannet mig til træner og er blevet en del af trænerteamet, der skal udgøre de nye TeamGym hold,

Lotte Askler Mørch
Maja Richter Krogsgaard Andersen
Mathilde Hjort Petersen
Beskrivelse
Jeg har selv sjippet i IF32 Gymnastik i 9 år, hvor jeg er rykket fra begynderholdet til konkurrenceholdet. Jeg har bla. deltaget i EM og VM.
Tidligere har jeg været hjælpetræner på sjippehold for begynder og øvede. Derudover har jeg også været en del af trænerteamet for det yngste konkurencehold.

I sæsonen 2019-2020 skal jeg have disse hold:
Sjipning 1 (Hold nr. 201)
Sjipning 2 (Hold nr. 202)

Skriv til mig her
Mette Arnold
Beskrivelse
Jeg har undervist i IF32 i umindelige tider - jeg husker faktisk ikke hvor længe - men har holdt en pause, været ude og prøve verden af, og er nu kommet hjem igen. Jeg underviser i dans: Moderne dans, showdance, Latin og alt muligt som holder kroppen i gang. Jeg har en række uddannelser inden for dans og er især helt tosset med musik, så vi eksperimenterer en del. Kom med åbent sind. Da dans har en del eksplosive hop og vi generelt bruger vores kroppe på bevidst vis, alt for lidt, så kombinerer jeg med yin yoga - lange stræk - og meditationsrejser. På den måde bliver det til masser af aktivitet og afslapning i skøn forening. Jeg glæder mig gevaldigt til at lære dig at kende, så kom glad.

Nanna Reidun Christiansen
mail

Min tilknytning til IF32 Glostrup begyndte da jeg var 6 år gammel, hvor jeg startede til sjipning. Jeg gik på konkurrenceholdet hele min barndom, og i 2002 begyndte jeg min karriere som træner i foreningen.
Det er igennem årene blevet til mange uforglemmelige oplevelser med sjippetovet både i ind- og udland og i dag er jeg cheftræner for IF32 Rope Skipping Team (konkurrencesjip) samt tovholder for hele foreningens sjippeafdeling.
Sabine Lind
Sine Nordbo
Beskrivelse
Mit navn er Sine Nordbo, jeg er 46 år gammel. Jeg har danset siden jeg var en helt lille pige og undervist
i minimum 30 år.
I sæsonen 2019-2020 skal jeg have et hold med Ballroom Fitness, og det glæder jeg mig meget til. Det er min første sæson i IF32 Glostrup.

Søren Engmark
mail

Startede med gymnastik i 1991 og har sideløbende med at jeg selv sprang haft både mini hold og junior konkurrence hold. Jeg har siden 2010 haft et drengehold i Ishøj, hvor jeg bor, og har de sidste par år også haft juniorholdet. Begge sammen med Caroline Vestergaard. Begge mine piger (årgang 2003 & 2007) springer selv, så meget af hverdagen går med gymnastik. Både i hallen og derhjemme.

Ungdomstræner
Chanel Storgaard Andersen
Karla Heramb
Liva Thornbjerg Nielsen
Lærke Lützhøft
Beskrivelse

Jeg er en pige, der er rigtig glad for at gå til gymnastik og det har været en stor del af mit liv siden jeg var 4 år. Jeg  har gået på mange forskellige springhold, bl.a. konkurrencegymnastik, rytmegymnastik og springgymnastik.
Jeg kom til IF32 gymnastikforening i 2018, hvor jeg gik til spring/rytme gymnastik, hvor jeg forsætter. Jeg begyndte at undervise som hjælpetræner i  sæson 2018 for spring/rytme mix 5-6 årige børn.

I sæson 2019 er jeg ungdomstræner, og forsætter med spring/rytme mix 5-6 år.
Natacha Meier Vincent
Tatiana Brandli
Hjælpetræner
Cecilie Pedersen
Christoffer Højgaard
Vis hold
Freya Nørgaard
Kathrine Olivia. Garner
Mie Sønderskov Borresen
Nicoline Møller Andersen
Velma Mbandi
William Lützhøft
Afkrydser
Dina Petersen
Beskrivelse
Jeg er gymnast i IF32 igennem mange år og er selv rigtig glad for motion og bevægelse. De sidste par år har jeg været tovholder for fredagsholdet.