Klubmodul henter siden
TeamGym juniordrenge | 406
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

TeamGym Juniordrenge, årgang 2007-2004

TeamGym juniordrenge er for dig, der brænder for gymnastikken og som ønsker at blive endnu dygtigere. Vi vil arbejde målrettet på at højne gymnasternes færdigheder igennem fysisk varieret grundtræning.
Vi forventer, at der arbejdes med en høj træningsmoral, når gymnasten er i hallen. På springsiden arbejder vi med at optimere niveauet, og der lægges især vægt på tekniktræning af basiselementerne indenfor trampolin og bane. På rytmesiden vil der blive lagt stor fokus på at fremme ensartetheden og bevægelseskvaliteten i øvelserne og derfor har vi holdt fast i en ekstra træningsdag, som udelukkende består af rytmetræning.
På juniordrengene vægtes kammeratskab, socialt samvær og målrettet træning højt. Derfor vil der igennem sæsonen, udover den daglige træning, blive planlagt weekendtræninger, sociale arrangementer m.m. sammen med de andre TeamGym-hold.

Der skal derfor forventes ekstraudgifter fx til weekendtræninger og konkurrencedragt. Dette vil blive oplyst ved sæsonstart. Det er ikke sikkert, at alle tilbydes konkurrence, men trænerne vil sørge for, at alle gymnaster lærer grundlæggende bevægelsesformer, udvikler motorikken og korrekte springteknikker for senere at kunne gøre sig gældende indenfor konkurrencegymnastik.

Email: glostrupteamgym@hotmail.com

Læs mere
Juniordrenge årgang 2007-2004
Startdato
31.08.2020
Slutdato
06.06.2021
Tid/Sted
Mandag 19:00-20:45 Søndervanghallen Glostrup, Gymnastik SH Onsdag 18:00-19:30 Skovvangskolen, TeamGym, serietræning Torsdag 18:00-20:15 Søndervanghallen Glostrup, Gymnastik SH
Pris
2060,00 kr.
50,00% rabat fratrukket.