(706) Ballroom Fitness TM Senior, mi

Kan I huske de gode gamle dage hvor vi dansede jive med hinanden og gav den max gas….? Nu kan vi genopleve noget vi måske har prøvet før eller opleve noget helt nyt. Denne gang uden partner eller med partner hvis man har lyst. Vi danser de gamle klassiske danse og sandsynligvis også noget nymodens som aldrig er prøvet før. Vi skal have rørt hjernecellerne, musklerne og latteren. Undervejs lærer vi rytme, arbejder med koordination og balance og styrker motorikken.

Vi kan også finde på, at danse siddende. Fokus på det vi kan, ikke begrænsninger. Lidt bevægelse er bedre end ingen bevægelse. Fokus på glæde ved livet, musikken og samværet med andre mennesker.

Vi blander dans, musik, rytme og motion med livsglæde.
Vi danser til nutidens musik samt dejlige klassikere som vækker skønne minder.
Hvis du tænker ”det kan jeg ikke”, så tager du fejl. Mød op og prøv, vi tager det stille og roligt sammen. Fokus på livsglæden. Så kom alene eller medbring din partner, nabo, veninde eller anden pårørende.

04.09.2020
02.04.2021