Spring/rytme, mix, 9-10 år

Hold 105 – Spring mix, 9-10 år

Hvis du brænder for gymnastikken og har lyst til træne fast en gang om ugen på et hold, så kom og vær med! Vi er et hold for de 9-10 årige med plads til alle niveauer, der både springer i trampolin og på springbanen. I løbet af sæsonen skal vi finpudse de spring vi allerede har stiftet bekendtskab med, samtidig med at vi skal prøve kræfter med en masse nye spring og rytmiske sekvenser.

Medbring det gode humør, så skal vi nok sørge for, at vi vil få en fantastisk tid sammen. Vi afslutter sæsonen ved at deltage i foreningens forårsopvisning.

Spring/rytme, mix 9-10 år Til holdprisen er tilføjet 100,- Dette beløb er gymnastens andel i dragten. Den udleveres til vores forårsopvisning, og er herefter gymnastens ejendom.

31.08.2021
05.04.2022