Klubmodul henter siden
TeamGym Microdrenge
402
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Hold 402 – Microdrenge, årgang 2015-2011

TeamGym micropiger og -drenge henvender sig til dig, som vil lidt mere med gymnastikken, træne 2 gange om ugen og som minimum kan lave et araberspring og et opspring i trampolinen. Igennem sæsonen vil der være stor fokus på indlæring af rytmiske bevægelser til en konkurrenceserie og masser af vigtig grundtræning, som udvikler dine gymnastiske evner.

Vi forventer, at der arbejdes med en høj træningsmoral, når gymnasten er i hallen. TeamGym er samtidig et sted, hvor kammeratskab, socialt samvær og målrettet træning vægtes højt. Derfor vil der igennem sæsonen, udover den daglige træning, blive planlagt weekendtræninger, sociale arrangementer m.m. sammen med de andre TeamGym-hold. Der skal derfor forventes ekstraudgifter, som bliver oplyst ved sæsonstart. Planerne for holdet er at deltage i konkurrence.

Den endelige udtagelse til konkurrence vil ligge omkring efterårsferien. Det er ikke sikkert, at alle tilbydes konkurrence, men trænerne vil sørge for, at alle gymnaster lærer grundlæggende bevægelsesformer, udvikler motorikken og korrekte springteknikker for senere at kunne gøre sig gældende indenfor konkurrencegymnastik. Hvis der bliver mulighed for deltagelse i konkurrencer, så vil der blive opkrævet et ekstra holdgebyr samt for licens.


Email: glostrupteamgym@hotmail.com

Læs mere

Microdrenge, årgang 2015-2012

Startdato
30.08.2021
Slutdato
02.06.2022
Tid/Sted
Mandag 17:00-18:30 Søndervanghallen Glostrup, Gymnastik SH Torsdag 17:00-18:30 Søndervanghallen Glostrup, Gymnastik SH
Pris
2430,00 kr.