Klubmodul henter siden
Spring/rytme, mix,13-18 år
107
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Hold 107 – Junior mix, 13-18 år.

Juniorholdet er for dig, der brænder for gymnastikken og som ønsker at blive endnu dygtigere. Vi vil arbejde målrettet på at højne gymnasternes færdigheder igennem fysisk varieret grundtræning. Vi forventer, at der arbejdes med en høj træningsmoral, når gymnasterne er i hallen.
På springsiden arbejder vi med at optimere niveauet, og der lægges især vægt på tekniktræning af basiselementerne indenfor trampolin og bane.

Vi er et blandet hold også bestående af Hold 405. Det betyder, at der både vil være mulighed for at blive udtaget til konkurrence og det er muligt, at træne uden at deltage i konkurrence. Begge dele prioriteres lige højt! Det er ikke sikkert, at alle som ønsker at deltage i konkurrencer, tilbydes konkurrence. Men trænerne vil selvfølgelig sørge for, at alle gymnaster lærer grundlæggende bevægelsesformer, udvikler motorikken og korrekte springteknikker for senere at have muligheden for at blive udtaget til konkurrence.

For dem der udtages til konkurrence, vil der være en ekstra træningsdag, hvor der bliver trænet den rytmiske konkurrenceserie, momenter og rytmisk grundgymnastik. På juniorholdet vægtes kammeratskab, socialt samvær og målrettet træning højt. Derfor vil der igennem sæsonen, udover den daglige træning, blive planlagt weekendtræninger, sociale arrangementer m.m. Der skal derfor forventes ekstraudgifter fx til weekendtræninger og konkurrencedragt (For dem der skal til konkurrence). Dette vil blive oplyst ved sæsonstart.

Email: glostrupteamgym@hotmail.com

Læs mere
Startdato
30.08.2021
Slutdato
02.06.2022
Tid/Sted
Mandag 18:30-21:00 Søndervanghallen Glostrup, Gymnastik SH Torsdag 18:30-21:00 Søndervanghallen Glostrup, Gymnastik SH
Pris
3390,00 kr.