Sjipning, mix: fra 6-8 år

Hold 207 – Sjipning 2, mix, 6 - 8 år

Elsker du at sjippe i skolegården eller hjemme i haven? Så er dette holdet for dig. Holdet er for alle sjippeglade drenge og piger i alderen 6-8 år. Holdet henvender sig til dig, der gerne vil lære at lave tricks i dit sjippetov og til dig som allerede kan en masse basis tricks, men gerne vil lære nye kombinationer, power tricks, wraps og kast. Der vil være fokus på, at alle bliver udfordret uanset niveau.

Vi deltager ved foreningens egen opvisning og der vil i løbet af sæsonen være mulighed for at deltage i en sjippecamp. Det bliver supersjovt og vi glæder os til at se dig. Husk drikkedunk, sportssko og opsat hår. Sjippetov kan købes til træning for 45 kr. pr. stk. som tilklippes efter din højde.

Kontaktmail: sjipningif32@gmail.com

Mix fra 6 til 8 år