TeamGym Micropiger

Info

Hold 401 – Micropiger, årgang 2015-2011

TeamGym micropiger og -drenge henvender sig til dig, som vil lidt mere med gymnastikken, træne 2 gange om ugen og som minimum kan lave et araberspring og et opspring i trampolinen. Igennem sæsonen vil der være stor fokus på indlæring af rytmiske bevægelser til en konkurrenceserie og masser af vigtig grundtræning, som udvikler dine gymnastiske evner.

Vi forventer, at der arbejdes med en høj træningsmoral, når gymnasten er i hallen. TeamGym er samtidig et sted, hvor kammeratskab, socialt samvær og målrettet træning vægtes højt. Derfor vil der igennem sæsonen, udover den daglige træning, blive planlagt weekendtræninger, sociale arrangementer m.m. sammen med de andre TeamGym-hold. Der skal derfor forventes ekstraudgifter, som bliver oplyst ved sæsonstart. Planerne for holdet er at deltage i konkurrence.

Den endelige udtagelse til konkurrence vil ligge omkring efterårsferien. Det er ikke sikkert, at alle tilbydes konkurrence, men trænerne vil sørge for, at alle gymnaster lærer grundlæggende bevægelsesformer, udvikler motorikken og korrekte springteknikker for senere at kunne gøre sig gældende indenfor konkurrencegymnastik. Hvis der bliver mulighed for deltagelse i konkurrencer, så vil der blive opkrævet et ekstra holdgebyr samt for licens.


Email: glostrupteamgym@hotmail.com

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

401
Mandag Tid: 17:00 - 18:30
Sted: Søndervanghallen Glostrup, Gymnastik SH
Torsdag Tid: 17:00 - 18:30
Sted: Søndervanghallen Glostrup, Gymnastik SH
Træner: Caroline Engmark / Kevin Seneca Uldahl Persson /
Ungdomstræner: Liva Thornbjerg Nielsen /
Hjælpetræner: Freya Nørgaard /

Micropiger, årgang 2015-2012

Periode: 30.08.2021 - 02.06.2022
Pris: 2430 kr.
Tilmeld