TeamGym Juniorpiger

Info

Hold 405 – Juniorpiger, årgang 2008-2005

Juniorholdet er for dig, der brænder for gymnastikken og som ønsker at blive endnu dygtigere. Vi vil arbejde målrettet på at højne gymnasternes færdigheder igennem fysisk varieret grundtræning. Vi forventer, at der arbejdes med en høj træningsmoral, når gymnasterne er i hallen. På springsiden arbejder vi med at optimere niveauet, og der lægges især vægt på tekniktræning af basiselementerne indenfor trampolin og bane.

Vi er et blandet hold også bestående af Hold 107. Det betyder, at der både vil være mulighed for at blive udtaget til konkurrence og det er muligt, at træne uden at deltage i konkurrence. Begge dele prioriteres lige højt! Det er ikke sikkert, at alle som ønsker at deltage i konkurrencer, tilbydes konkurrence. Men trænerne vil selvfølgelig sørge for, at alle gymnaster lærer grundlæggende bevægelsesformer, udvikler motorikken og korrekte springteknikker for senere at have muligheden for at blive udtaget til konkurrence.

For dem der udtages til konkurrence, vil der være en ekstra træningsdag, hvor der bliver trænet den rytmiske konkurrenceserie, momenter og rytmisk grundgymnastik. På juniorholdet vægtes kammeratskab, socialt samvær og målrettet træning højt. Derfor vil der igennem sæsonen, udover den daglige træning, blive planlagt weekendtræninger, sociale arrangementer m.m. Der skal derfor forventes ekstraudgifter fx til weekendtræninger og konkurrencedragt (For dem der skal til konkurrence). Dette vil blive oplyst ved sæsonstart.

Email: glostrupteamgym@hotmail.com

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

405
Mandag Tid: 18:30 - 21:00
Sted: Søndervanghallen Glostrup, Gymnastik SH
Onsdag Tid: 18:30 - 20:30
Sted: Skovvangskolen, TeamGym, serietræning
Torsdag Tid: 18:30 - 21:00
Sted: Søndervanghallen Glostrup, Gymnastik SH
Træner: Caroline Engmark / Cecilie Kondrup Karlsson / Kevin Seneca Uldahl Persson / Nicolai Kanstrup / Søren Engmark /

Juniorpiger årgang 2008-2005

Periode: 30.08.2021 - 05.06.2022
Pris: 5390 kr.
Tilmeld