Mads Dahlberg Eliasen
mail

Jeg startede til gymnastik i IF32 i 2006, da jeg gerne ville blive god til springgymnastik. Igennem årene har jeg gået på flere forskellige af foreningens hold, hvor jeg blandt andet har været med ude og opvise forskellige steder. Jeg var med på holdet da TeamGym Drenge blev oprettet sidste sæson og i år har jeg taget skridtet videre og er blevet hjælpetræner for nogle af foreningens springhold.
Emil Lynge Bentved
mail

Efter selv at have været aktiv gymnast siden jeg var 1½ år gammelt, valgte jeg før 2013-14-sæsonen at bytte pladsen som gymnast ud med en plads på sidelinjen. Først som hjælpetræner for både spilopperne og de mindste rytme/spring hold. Som årene er gået har jeg fået mere og mere ansvar. Nu er jeg en ledende del af nogle fede trænerteams fordelt på mine forskellige hold. Jeg var også med til at arrangere og afvikle GymCamp sæson 2018-2019.
Lukas Østergaard
mail

Jeg har undervist i springgymnastik siden jeg var 13 år. Jeg har tidligere undervist opvisningshold og parkourhold, og underviser nu i teamgym på konkurrenceholdene. Jeg startede med at dyrke break-dance og hiphop, inden jeg gik over til springgymnastikken. Jeg gik til gymnastik i 3 år indtil jeg startede på gymnastikefterskole i Sorø. De sidste 2 år har jeg arbejdet i en trampolinpark og har derfra også fået en masse erfaring med kreative bevægelsesformer som wallrunning og parkour/freerunning.