TeamGym Minipiger

Info

Hold 403 – Minipiger, årgang 2010-2009

TeamGym minipiger er for dig, der brænder for gymnastikken og som ønsker at blive endnu dygtigere. Vi vil arbejde målrettet på at højne gymnasternes færdigheder igennem fysisk varieret grundtræning. Vi forventer, at der arbejdes med en høj træningsmoral, når gymnasten er i hallen. På springsiden arbejder vi med at optimere niveauet, og der lægges især vægt på tekniktræning af basiselementerne indenfor trampolin og bane. På rytmesiden vil der blive lagt stor fokus på at fremme ensartetheden og bevægelseskvaliteten i øvelserne.

minipigerne vægtes kammeratskab, socialt samvær og målrettet træning højt. Derfor vil der igennem sæsonen, udover den daglige træning, blive planlagt weekendtræninger, sociale arrangementer m.m. sammen med de andre TeamGym-hold. Der skal derfor forventes ekstraudgifter til weekendtræninger og konkurrencedragt. Dette vil blive oplyst ved sæsonstart.

Det er ikke sikkert, at alle tilbydes konkurrence, men trænerne vil sørge for, at alle gymnaster lærer grundlæggende bevægelsesformer, udvikler motorikken og korrekte springteknikker for senere at kunne gøre sig gældende indenfor konkurrencegymnastik.

Email: glostrupteamgym@hotmail.com
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

403
Mandag Tid: 18:00 - 20:00
Sted: Søndervanghallen Glostrup, Gymnastik SH
Tirsdag Tid: 18:00 - 20:00
Sted: Skovvangskolen, TeamGym, serietræning
Torsdag Tid: 18:00 - 20:00
Sted: Søndervanghallen Glostrup, Gymnastik SH
Træner: Caroline Engmark / Julie Herskind Heick / Kevin Seneca Uldahl Persson / Nicolai Kanstrup / Søren Engmark /

Minipiger, årgang 2011-2009

Periode: 30.08.2021 - 02.06.2022
Pris: 4630 kr.
Tilmeld