Efterår 2020 og forår 2021 31.08.2020  -  28.03.2021
Vejledning

Motion er ikke kun for sjov. - Talrige undersøgelser har vist, at motion kan forebygge en bred vifte af sygdomme – lige fra sukkersyge til depression – så kom og vær med og få glæde af alle de gode endorfiner, der dannes i kroppen og gør dig friskere, sundere og gladere.


Speed drenge 1, Sp/Ry, 9-11 år (SRD)
Holdet er for drenge i aldersgruppen 9-11 år, som gerne vil lære og blive bedre til at stå og måske gå på hænder, lave flikflak og baglæns salto. Vi springer i trampolin og er modige. 

Det skal være sjovt at lære, mens du bliver udfordret. Alt sammen kombineret med seje dance moves. 

Holdet tager også til drengetræf i Jylland i januar 2021 sammen med hold 102. Der bliver fart over feltet. 

Max 25 deltagere
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Speed drenge 2, Sp/Ry, 7-8 år (SRD)
Holdet er for drenge i aldersgruppen 7-8 år, som har masser af positiv energi, du skal ud med. Der er fokus på at få lavet så mange spring som muligt både i trampolin og på airtrack. Du skal være modig og have lyst til at få gode, sjove og lærerige oplevelser. Alt sammen kombineret med seje dance moves.

Vi tager til drengetræf i Jylland primo 2021. Som forældre er der mulighed for at bidrage til træningen, dette fortæller vi mere om til første træning. Der bliver fart over feltet.

Max. 25 deltagere
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Spring/rytme, mix, 9-10 år (SRX)

Holdet er for både drenge og piger i alderen 9-10 år, som har en masse god energi og vil have sjov og ballade. På en sæson vil der blive mange sjove timer med masser af gymnastik, lege og spas. Du behøver ikke at have lavet gymnastik før, da holdet er åbent for alle, både øvede og begyndere. 

I løbet af denne sæson vil vi øve en masse spring og lave rytmisk træning, hvor vi slutter af med en fed opvisning. Kom med det gode humør, så skal vi nok love, at du vil komme til at lære en hel masse.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Spring/rytme, mix, 7-8 år (SRX)
Holdet er for både drenge og piger i alderen 7-8 år, som har en masse god energi og vil have sjov og ballade. På en sæson vil der blive mange sjove timer med masser af gymnastik, lege og spas.
Du behøver ikke at have lavet gymnastik før, da holdet er åbent for alle, både øvede og begyndere. I løbet af denne sæson vil vi øve en masse spring og lave rytmisk træning, hvor vi slutter af med en fed opvisning.
Kom med det gode humør, så skal vi nok love, at du vil komme til at lære en hel masse.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Spring/rytme, mix,11-12 år (SRX)
Hvis du brænder for gymnastikken og har lyst til at være en del af et hold, så kom og vær med! Vi er et hold med plads til alle niveauer og vil lave en masse spændende ting. I løbet af denne sæson vil vi øve en masse spring og lave rytmisk træning.

Kom med det gode humør, så skal vi nok love, at du vil komme til at lære en hel masse. Er du fristet? Så meld dig og vi vil få en fantastisk tid sammen.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Spring/rytme, mix,13-18 år (SRX)
Holdet er for unge 13-18 år, der synes det kunne være sjovt at give den gas med gymnastik. Holdet er for drenge og piger på alle niveauer.

Vi tager udgangspunkt i hver enkelt gymnasts niveau, så alle lærer nye spring og får en masse nye udfordringer. Vi glæder os til at se jer alle, nye som gamle.
Vi afslutter sæsonen til foreningens egen opvisning, hvor vi viser, hvad vi har lært.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Sjipning, mix: fra 6-14 år (SJP)
Elsker du at sjippe i skolegården eller hjemme i haven? Så er dette hold måske noget for dig. Holdet er for alle sjippeglade drenge og piger fra 6 år og opefter. Holdet henvender sig til dig, der gerne vil lære at sjippe og til dig som gerne vil lære en masse nye seje tricks i tovene. Vi skal i løbet af sæsonen prøve kræfter med Double Dutch, 2-i-1 tov, long ropes og firkant. Der vil være fokus på, at alle bliver udfordret uanset niveau og alder.
Vi deltager ved foreningens egen opvisning og der vil i løbet af sæsonen være mulighed for, at deltage i en sjippecamp. Det bliver super sjovt, og vi glæder os til at se dig.
Husk drikkedunk, sportssko og opsat hår. Sjippetov kan købes til træning for 45 kr.

Max. 30 sjippere

Kontaktmail: sjipningif32@gmail.com
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Spring/rytme, mix 5-6 år (SRX)
Piger og drenge på alle niveauer fra 5-6 år er velkomne. En træning vil bestå af en opvarmning med højt tempo, sjove lege og udvikling, hvorefter vi går videre med det, som det hele handler om: Springgymnastik.

Vi vil øve spring på måtten og trampolinen, og sigte efter at forbedre de spring, vi kan og lære nogle nye. Vi vil lægge vægt på glæden ved gymnastikken og skabe et godt træningsmiljø, hvor man har det sjovt, lærer en masse spring, og hvor der er plads til alle.

VIGTIGT - KLIK HER
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Familiegymnastik, 1-3 år (FAM)
Holdet er for børn i alderen 1-3 år og deres voksne. Holdet er som udgangspunkt for børn, der kan gå. Vi kommer til at bruge redskabsbaner og airtrack og en masse motorisk udviklende leg. Der vil derudover indgå elementer som sang- og fagtelege, dans, fjol og pjat, og jeg håber at kunne inspirere børn og forældre til et aktivt fritidsliv med en generel glæde for bevægelse. Vi binder sløjfe på hele molevitten med en afsluttende forårsopvisning i slutningen af sæsonen.

Både børn og voksne får muligheden for at få nye færdigheder, øget kropsbevidsthed og derudover forhåbentlig en masse sjove timer sammen med hinanden og andre aktive familier i foreningen. Det vigtigste er, at børnene har det rigtig sjovt med hinanden og får gode rollemodeller i os som voksne, hvad angår fysisk aktivitet såvel som engagement og gåpåmod. Det er derfor vigtigt at vi møder omklædt i god tid og ”gør vores bedste” alle sammen.

Vi håber at se en masse modige børn og forældre til fis og ballade i gymnastikkens tegn!
Kom omklædt, så I kan røre jer (både børn og forældre)

Holdet om lørdagen træner hver anden lørdag.

VIGTIGT - KLIK HER
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Leg og spilopper (LOS)
Leg og Spilopper er for friske drenge og piger i alderen 3-5 år, som både kan og har lyst til at gå til gymnastik uden mor og far. Vi skal lege en masse lege, som både sikrer at jeres børn får brændt en masse af deres skønne krudt af, samtidig med at træningen er tilrettelagt, så der bliver det bedste grundlag for motorisk og sanselig udvikling af jeres børn.
Vi vil gøre gymnastik på små redskabsbaner, spille med bolde, lege, danse/løbe/kravle til musik, lege med faldskærme og meget, meget mere – hos Leg og Spilopper er det kun fantasien, der sætter grænserne. Alt dette sker i en sal, hvor der er trygt, sjovt og rart at være.

VIGTIGT - KLIK HER
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Parkour, mix 10-18 år (PAR)
Det er hold for alle niveauer, om du er nybegynder eller super trænet. Alderen er 10-18 år. Vi er 2 gamle gymnaster fra klubben, den ene er selvlært udøver af Parkour med nogle kurser i baghånden, og den anden er hjælper som sagtens kan noget af det vi påtænker at lære jer, men samtidig er vi begge klar på at lære sammen med jer.

Vi håber at finde nogen der er klar på at blive udfordret, klar til at lære noget nyt og prøve grænser af og samtidig kommer med en god attitude og er klar på at vise det frem til vores opvisning i slutningen af sæsonen.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

TeamGym Micropiger (TG)
TeamGym Micropiger, årgang 2014-2011

TeamGym micropiger henvender sig til dig, som vil lidt mere med gymnastikken, træne 2 gange om ugen og som minimum kan lave et araberspring og et opspring i trampolinen. Igennem sæsonen vil der være stor fokus på indlæring af rytmiske bevægelser til en konkurrenceserie og masser af vigtig grundtræning, som udvikler dine gymnastiske evner.
Vi forventer, at der arbejdes med en høj træningsmoral, når gymnasten er i hallen. TeamGym er samtidig et sted, hvor kammeratskab, socialt samvær og målrettet træning vægtes højt. Derfor vil der igennem sæsonen, udover den daglige træning, blive planlagt weekendtræninger, sociale arrangementer m.m. sammen med de andre TeamGym-hold. Der skal derfor forventes ekstraudgifter, som bliver oplyst ved sæsonstart.
Planerne for holdet er at deltage i konkurrence. Den endelige udtagelse til konkurrence vil ligge omkring efterårsferien. Det er ikke sikkert, at alle tilbydes konkurrence, men trænerne vil sørge for, at alle gymnaster lærer grundlæggende bevægelsesformer, udvikler motorikken og korrekte springteknikker for senere at kunne gøre sig gældende indenfor konkurrencegymnastik. Såfremt der bliver mulighed for deltagelse i konkurrencer, så vil der blive opkrævet et ekstra holdgebyr samt for licens.

Email: glostrupteamgym@hotmail.com
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

TeamGym Microdrenge (TG)
TeamGym Microdrenge, årgang 2014-2011

TeamGym microdrenge henvender sig til dig, som vil lidt mere med gymnastikken, træne 2 gange om ugen og som minimum kan lave et araberspring og et opspring i trampolinen. Igennem sæsonen vil der være stor fokus på indlæring af rytmiske bevægelser til en konkurrenceserie og masser af vigtig grundtræning, som udvikler dine gymnastiske evner.
Vi forventer, at der arbejdes med en høj træningsmoral, når gymnasten er i hallen. TeamGym er samtidig et sted, hvor kammeratskab, socialt samvær og målrettet træning vægtes højt. Derfor vil der igennem sæsonen, udover den daglige træning, blive planlagt weekendtræninger, sociale arrangementer m.m. sammen med de andre TeamGym-hold. Der skal derfor forventes ekstraudgifter, som bliver oplyst ved sæsonstart.
Planerne for holdet er at deltage i konkurrence. Den endelige udtagelse til konkurrence vil ligge omkring efterårsferien. Det er ikke sikkert, at alle tilbydes konkurrence, men trænerne vil sørge for, at alle gymnaster lærer grundlæggende bevægelsesformer, udvikler motorikken og korrekte springteknikker for senere at kunne gøre sig gældende indenfor konkurrencegymnastik. Såfremt der bliver mulighed for deltagelse i konkurrencer, så vil der blive opkrævet et ekstra holdgebyr samt for licens.

Email: glostrupteamgym@hotmail.com
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

TeamGym Minipiger (TG)
TeamGym Minipiger, årgang 2010-2008

TeamGym minipiger er for dig, der brænder for gymnastikken og som ønsker at blive endnu dygtigere. Vi vil arbejde målrettet på at højne gymnasternes færdigheder igennem fysisk varieret grundtræning. Vi forventer, at der arbejdes med en høj træningsmoral, når gymnasten er i hallen.

På springsiden arbejder vi med at optimere niveauet, og der lægges især vægt på tekniktræning af basiselementerne indenfor trampolin og bane. På rytmesiden vil der blive lagt stor fokus på at fremme ensartetheden og bevægelseskvaliteten i øvelserne og derfor har vi holdt fast i en ekstra træningsdag, som udelukkende består af rytmetræning. På minipigerne vægtes kammeratskab, socialt samvær og målrettet træning højt. Derfor vil der igennem sæsonen, udover den daglige træning, blive planlagt weekendtræninger, sociale arrangementer m.m. sammen med de andre TeamGym-hold. Der skal derfor forventes ekstraudgifter fx til weekendtræninger og konkurrencedragt. Dette vil blive oplyst ved sæsonstart.

Det er ikke sikkert, at alle tilbydes konkurrence, men trænerne vil sørge for, at alle gymnaster lærer grundlæggende bevægelsesformer, udvikler motorikken og korrekte springteknikker for senere at kunne gøre sig gældende indenfor konkurrencegymnastik.

Email: glostrupteamgym@hotmail.com
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

TeamGym Minidrenge (TG)
TeamGym Minidrenge, årgang 2010-2008

TeamGym minidrenge er for dig, der brænder for gymnastikken og som ønsker at blive endnu dygtigere. Vi vil arbejde målrettet på at højne gymnasternes færdigheder igennem fysisk varieret grundtræning. Vi forventer, at der arbejdes med en høj træningsmoral, når gymnasten er i hallen.
På springsiden arbejder vi med at optimere niveauet, og der lægges især vægt på tekniktræning af basiselementerne indenfor trampolin og bane. På rytmesiden vil der blive lagt stor fokus på at fremme ensartetheden og bevægelseskvaliteten i øvelserne og derfor har vi holdt fast i en ekstra træningsdag, som udelukkende består af rytmetræning.
På minidrengene vægtes kammeratskab, socialt samvær og målrettet træning højt. Derfor vil der igennem sæsonen, udover den daglige træning, blive planlagt weekendtræninger, sociale arrangementer m.m. sammen med de andre TeamGym-hold. Der skal derfor forventes ekstraudgifter fx til weekendtræninger og konkurrencedragt. Dette vil blive oplyst ved sæsonstart.
Det er ikke sikkert, at alle tilbydes konkurrence, men trænerne vil sørge for, at alle gymnaster lærer grundlæggende bevægelsesformer, udvikler motorikken og korrekte springteknikker for senere at kunne gøre sig gældende indenfor konkurrencegymnastik.


Email: glostrupteamgym@hotmail.com
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

TeamGym Juniorpiger (TG)
TeamGym Juniorpiger, årgang 2007-2004

TeamGym juniorpiger er for dig, der brænder for gymnastikken og som ønsker at blive endnu dygtigere. Vi vil arbejde målrettet på at højne gymnasternes færdigheder igennem fysisk varieret grundtræning. Vi forventer, at der arbejdes med en høj træningsmoral, når gymnasten er i hallen.

På springsiden arbejder vi med at optimere niveauet, og der lægges især vægt på tekniktræning af basiselementerne indenfor trampolin og bane. På rytmesiden vil der blive lagt stor fokus på at fremme ensartetheden og bevægelseskvaliteten i øvelserne og derfor har vi holdt fast i en ekstra træningsdag, som udelukkende består af rytmetræning.

På juniorpigerne vægtes kammeratskab, socialt samvær og målrettet træning højt. Derfor vil der igennem sæsonen, udover den daglige træning, blive planlagt weekendtræninger, sociale arrangementer m.m. sammen med de andre TeamGym-hold. Der skal derfor forventes ekstraudgifter fx til weekendtræninger og konkurrencedragt. Dette vil blive oplyst ved sæsonstart. Det er ikke sikkert, at alle tilbydes konkurrence, men trænerne vil sørge for, at alle gymnaster lærer grundlæggende bevægelsesformer, udvikler motorikken og korrekte springteknikker for senere at kunne gøre sig gældende indenfor konkurrencegymnastik.

Email: glostrupteamgym@hotmail.com
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

TeamGym juniordrenge (TG)

TeamGym Juniordrenge, årgang 2007-2004

TeamGym juniordrenge er for dig, der brænder for gymnastikken og som ønsker at blive endnu dygtigere. Vi vil arbejde målrettet på at højne gymnasternes færdigheder igennem fysisk varieret grundtræning.
Vi forventer, at der arbejdes med en høj træningsmoral, når gymnasten er i hallen. På springsiden arbejder vi med at optimere niveauet, og der lægges især vægt på tekniktræning af basiselementerne indenfor trampolin og bane. På rytmesiden vil der blive lagt stor fokus på at fremme ensartetheden og bevægelseskvaliteten i øvelserne og derfor har vi holdt fast i en ekstra træningsdag, som udelukkende består af rytmetræning.
På juniordrengene vægtes kammeratskab, socialt samvær og målrettet træning højt. Derfor vil der igennem sæsonen, udover den daglige træning, blive planlagt weekendtræninger, sociale arrangementer m.m. sammen med de andre TeamGym-hold.

Der skal derfor forventes ekstraudgifter fx til weekendtræninger og konkurrencedragt. Dette vil blive oplyst ved sæsonstart. Det er ikke sikkert, at alle tilbydes konkurrence, men trænerne vil sørge for, at alle gymnaster lærer grundlæggende bevægelsesformer, udvikler motorikken og korrekte springteknikker for senere at kunne gøre sig gældende indenfor konkurrencegymnastik.

Email: glostrupteamgym@hotmail.com

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

TeamGym Efterskolehold (TG)
Efterskolehold, mix

Efterskoleholdet er til dig som gerne vil bevare tilknytningen til klubben/holdet, mens du er på efterskole. Der er ingen krav om deltagelse på de normale træningsdage, men du er velkommen, når du er hjemme fra efterskolen.
Du har naturligvis også mulighed for at deltage i opvisninger og konkurrencer, hvis det er aftalt og godkendt af din træner.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Rope Skipping - K0 (RS)
IF32 Rope Skipping Team konkurrence – KO, Årgang 2013 - 2007

Holdet er for dig som synes det kunne være sjovt at deltage i en sjippekonkurrence på begynderniveau. Vi skal prøve kræfter med hastighedsdisciplinen Speed, og så skal vi alle lære to serier, som vi skal vise til den årlige 2-personers konkurrence i foråret 2021.
Vi skal øve at kunne lave sammensatte tricks, kreative wraps, kast og andre kombinationer, som vi kan have med i vores serier.
Vi deltager ved foreningens egen opvisning og der vil i løbet af sæsonen være mulighed for, at deltage i en sjippecamp. Det bliver super sjovt, og vi glæder os til at se dig.
Husk drikkedunk, sportssko og opsat hår.
Adgangskravet for deltagelse på dette hold er, at man samtidig går på hold 201.

Max. 15 sjippere

Kontakt: if32ropeskippingteam@gmail.com
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Rope Skipping - K1 (RS)
IF32 Rope Skipping Team konkurrence – K1, Årgang 2011 - 2006
  

Holdet er for sjippere, som er bekendt med sjipningens mange grundtricks som ønsker at prøve kræfter med sværere og mere udfordrende sjippetricks. I løbet af sæsonen træner vi målrettet individuelt og i hold med at lære nye tricks og konkurrenceserier.
Vi træner sjovt og fokuseret frem mod deltagelsen i De Åbne Jyske Mesterskaber, Sjællandsmesterskaberne og Danmarksmesterskaberne, hvor vi repræsenterer foreningen i kampen om medaljerne.
Der er mødepligt, og tilmelding til holdet sker efter forudgående aftale med holdets trænere.

Kontakt: if32ropeskippingteam@gmail.com
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Rope Skipping - K2 (RS)
IF32 Rope Skipping Team konkurrence – K2, Årgang 2009 - 2006
  

Holdet er for udtagne sjippere, der ønsker at træne seriøst og fokuseret både individuelt og i hold med henblik på at deltage i regionale og nationale konkurrencer, hvor vi repræsenterer foreningen i kampen om medaljerne.
Holdet deltager ligeledes i Dansk-Svensk Mesterskaberne og der vil være mulighed for deltagelse i andre internationale konkurrencer efter forudgående aftale med trænerteamet. Holdet har mødepligt ,og der er andre forpligtelser forbundet med dette hold. Udtagelse til holdet sker efter aftale med holdets trænere.

Kontakt: if32ropeskippingteam@gmail.com
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Rope Skipping - K3 (RS)
IF32 Rope Skipping Team konkurrence – K3, Minimum årgang 2006

Holdet er for udtagne sjippere, der ønsker at træne seriøst og fokuseret både individuelt og i hold med henblik på at deltage i regionale og nationale konkurrencer i Danmarks bedste række.
Der trænes målrettet mod kvalificering til deltagelse i internationale konkurrencer og det forventes, at alle deltager aktivt i træningen. Holdet har mødepligt, og der er andre forpligtelser forbundet med dette hold. Udtagelse til holdet sker efter aftale med holdets trænere.

Kontakt: if32ropeskippingteam@gmail.com
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Motionssjipning, mix, +15 år (MSJ)
Sjipning er en god konditionsgivende sport, hvor man får aktiveret en stor del af kroppens muskelgrupper på en og samme tid. Sjipning giver god styrke og især benene, numsen, armene og kroppens core-muskler bliver trænet effektivt.

Motionssjipning er for dig der ønsker en effektiv kredsløbs- og styrketræning med sved på panden med rig mulighed for at øge din forbrænding og fedtomsætning samtidig med, at du får trænet lattermusklen. Vi skal prøve kræfter med flere forskellige former for sjipning med udfordringer og samarbejdsøvelser til alle, da vi tilpasser træningen efter niveau og fysik så alle kan være med.

Husk drikkedunk, sportssko og opsat hår. Sjippetov kan købes til træning. Max. 15 deltagere.

Kontaktmail: sjipningif32@gmail.com 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Ballroom Fitness TM, mix (BAF)
Ballroom Fitness™ er dans i motionsform. Det er pardans uden partner. Konceptet byder op til dans, hvor du lærer de traditionelle danse, som man ser i Vild med dans, fx cha-cha-cha, vals, quickstep, tango, samba og jive.


Træner: Sine
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Ballroom Fitness TM Senior, mi (BAFS)

Kan I huske de gode gamle dage hvor vi dansede jive med hinanden og gav den max gas….? Nu kan vi genopleve noget vi måske har prøvet før eller opleve noget helt nyt. Denne gang uden partner eller med partner hvis man har lyst. Vi danser de gamle klassiske danse og sandsynligvis også noget nymodens som aldrig er prøvet før. Vi skal have rørt hjernecellerne, musklerne og latteren. Undervejs lærer vi rytme, arbejder med koordination og balance og styrker motorikken.

Vi kan også finde på, at danse siddende. Fokus på det vi kan, ikke begrænsninger. Lidt bevægelse er bedre end ingen bevægelse. Fokus på glæde ved livet, musikken og samværet med andre mennesker.

Vi blander dans, musik, rytme og motion med livsglæde.
Vi danser til nutidens musik samt dejlige klassikere som vækker skønne minder.
Hvis du tænker ”det kan jeg ikke”, så tager du fejl. Mød op og prøv, vi tager det stille og roligt sammen. Fokus på livsglæden. Så kom alene eller medbring din partner, nabo, veninde eller anden pårørende.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hatha Flow Yoga, mix (YOG)

Glæd dig til 1½ times yoga med fokus på at skabe balance og styrke i krop og sind. Gennem liggende, siddende og stående stillinger (Asanas), lette flows og blide stræk løsner vi op for spændinger i skuldre, nakke og ryg, styrker alle muskler i kroppen og gør den mere smidig. Vi kommer til at lege med vores balanceevne, ligesom vi vil arbejde fokuseret med åndedrættet.

Lektionen slutter med liggende afspænding. Undervisningen foregår i et roligt tempo, hvor alle kan være med, uanset om du har dyrket yoga før eller er nybegynder.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Gymnastik og Motion, mix (GMM)
Frisk gymnastik til god musik. Vi arbejder hele kroppen igennem med bl.a. stræk og sving. Der vil i perioder være specielt fokus på ryg og lænd og vi vil arbejde med lange elastikker samt lette håndvægte. Pulsen kommer op ved øvelser med gang og let løb. Derefter vil der være styrketræning på gulv efterfulgt af udstrækning og afspænding. Det hele vil være ledsaget af musik afpasset de enkelte øvelser.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Stress af med Meditation, mix (MED)

Kurset er for dig, der gerne vil lære at meditere. Meditation giver indre ro, balance, mindre stress, færre bekymringer og øget livskvalitet. Vi kommer til at bruge forskellige meditations- og åndedrætsteknikker samt afslapningsøvelser. Meditation er et åndehul i din travle hverdag. Der vil være siddende og liggende øvelser.

Undervisningen foregår i et roligt tempo, hvor alle kan være med, uanset om du har mediteret tidligere eller er nybegynder.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Power ladystyle (POW)
Vi skal danse, svede, knokle og have rørt lattermusklerne. Vi vil bevæge os igennem forskellige stilarter såsom Ballroom fitness (vals, cha cha cha, jive m.m.), hiphop, måske nogle latinamerikanske rytmer og jazzdance.

Musklerne skal røres og vil vi have fokus på de større muskelgrupper såsom lår, mave, baller og ryg. Vi slutter af med stræk.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hjælp dig selv med motion (HJM)

På dette hold vil du få arbejdet hele din krop igennem, få pulsen op, få styrket og smidiggjort alle dine muskler. Vi laver en blanding af effekt, rytmik, aerobic, afspænding m.m. Alt sammen ledsaget af musik og godt humør.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Funktionel træning, mix (FUT)
Funktionel styrke- og kredsløbstræning har som mål, at kroppen skal fungere så godt som muligt i vores dagligdag, både på arbejde og i fritiden.
Træningen fungerer primært som cirkeltræning, hvor forskellige bevægelser og muskelgrupper trænes i afmålte tidsintervaller.
Vi bruger redskaber som kettlebells, håndvægte, vægtskiver, bolde, elastikker, måtter.
Der fokuseres på styrke, kredsløb, stabilitet, bevægelighed og balance. Alle niveauer kan være med, da man justerer vægten og tempoet efter sit behov.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Admin (ADM)
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)