Velkommen til IF32 Glostrup Gymnastikforening

– Marts 2020 –

Kære gymnaster, forældre og trænere i IF32 Glostrup Gymnastikforening

Myndighederne har endnu engang besluttet at forlænge de nuværende corona-restriktioner, som bl.a. er gældende for indendørs idræt, herunder gymnastik og fitness, foreløbigt frem til og med 5. april 2021.

Det betyder desværre også, at nedlukningen af alle vores indendørs træningsaktiviteter i foreningen forlænges – ligeledes frem til og med 5. april, hvis ikke myndighederne i den kommende tid løsner op for restriktionerne omkring indendørs idræt.

Myndighederne har netop løsnet op for restriktionerne omkring udendørs idræt, og i konsekvens af dette vil vores konkurrencehold, Ropeskipping og TeamGym, i lighed med sidste forår, se ind i mulighederne for udendørs træning, naturligvis under overholdelse af alle gældende retningslinjer for dette.

Vi ved naturligvis ikke i skrivende stund, om træning kan genstartes i den kommende tid og hvordan, men vi følger situationen tæt og vil skrive til jer igen, når vi ved nærmere omkring muligheden for genstart af de enkelte hold.
Bestyrelsen er, som vi også har oplyst tidligere, opmærksomme på, at I ikke modtager al den træning I har betalt for, og vi vil se ind i en kompensation op mod sæsonafslutningen, når vi kender det fulde omfang af træningsændringer og annulleringer.

Vi arbejder fortsat på at få så meget ud af sæsonen som muligt, og derfor ser vi ind i muligheden for at forlænge sæsonen frem til primo juni måned, selvfølgelig under den forudsætning, at vi indenfor kort tid får en lempelse af coronarestriktionerne, som giver mulighed for dette.

– Lad os holde gang i gymnastikken sammen –

Besøg os på Facebook