Velkommen til IF32 Glostrup Gymnastikforening

Sæson 2023-2024 er i gang
Tilmelding til vores hjælperhold "De Glade Hjælpere" er altid åben på ovenstående link. 
Det er vores gratis ”hold” for glade hjælpere. Er du tilmeldt kontakter vi dig i forbindelse med årets arrangementer, hvor der er brug for flere hænder, end bestyrelsen har. Det kunne være et par timers hjælp ved opvisningen eller lignende. Jo flere vi er, jo færre tjanser til hver – og vi hygger os altid :-) 
Tilmelding til  "Passive medlemmer" er også altid åben. 
Ønsker du blot at støtte IF32 Gymnastik, og dermed også få mulighed for at deltage i nogle af vores arrangementer, er dette holdet for dig.
Det koster 100 kr. pr sæson. Tilmeldingen foregår også på linket ovenfor. 

Jumping Fitness
Vi har med glæde oplevet en meget stor efterspørgsel på vores nyoprettede trampolin fitness hold, som har sæsonstart 24. oktober 2023. I konsekvens af dette har vi besluttet at oprette et yderligere hold nr 603 i forlængelse af det nuværende hold, det vil sige hver tirsdag fra kl 20.00 til 21.00 på Vestervangskolen, så endnu flere af jer har mulighed for at opleve denne nye træningsform i vores forening.
Tak for en dejlig sæsonstart

Igen i år har det været festligt at byde velkommen til alle årets medlemmer - små såvel som store.

Vores skønne trænere har haft travlt med alle mulige forberedelser op til sæsonens start . Bestyrelsen har budt velkommen på holdene. Og så har vi haft en masse trænere på førstehjælpskursus - så vi er klar til en dejlig lang gymnastiksæson!